6 Aralık 2013 Cuma

6/12/13 Bursa Tahmini


tjktahmin.com yorumcularından morenin günün Bursa koşusu için yapmış olduğu kuponudur.

 
1.Ayak: 1,4,6,7,2
2.Ayak: 9,3,6,2
3.Ayak: 10
4.Ayak: 4,3
5.Ayak: 9,2,11
6.Ayak: 4,3,10,6

Kupon Bedeli : 24 TL


1.Ayak
Buradaki bir çok rakibi geçme başarısı gösteren safkan (1) GÜNE BAKIŞ devam ettirdiği formuyla tjk altılı tahmin kuponlarınızda öncelikle yazılmalı.
Yarış hayatında yaptığı 27 koşu sonra çıktığı ilk bursa koşusunda yarışa geç başlayıp kısa sürede adaptasyon sorunu yaşayan safkan (4) AYGÖK yarış sonralarına doğru verdiği güzel mücadelede 2. Olarak iyi bir yarış grafiği çizdi. Bugün kısalan mesafede ve uygun kilosu ile iyi bir yarış çıkaracağına inanıyorum.
Mesafe ayırt etmeksizin iyi koşan safkan (6) RÜYA GİBİ devam ettirdiği formu ve yaptığı güzel galopları ile sprint mesafesini iyi ayarlar ise çok uygun kilo avantajı ile kazanması normal sonuç olacaktır.
Yaptığı 34 koşuda bir kez 1. Olan safkan (7) ATİKKIZ yaptığı yarışlarda sürekli tabelada yer alsada çok kazanıyor. Yaptığı yarışlarda çizdiği yarış grafiğine baktığımızda kazanma zamanı geldiği sinyalleri veren safkan tjk tahmin verilerine göre kuponlarınızda bulunmasında fayda olacaktır.
Son koşusunu ölçü almadığım ve kendisinden güçlü rakipleri ile yaptığı koşularda tatminkar bir grafik çizen ve yarışı sürekli önlerde forse eden safkan (2) ALLALEM yarışı çok hızlı tempoda devam ettirmez ise yarışı kazanacak güce sahip safkan altılı kuponlarınızda bulunmalı.
Sürpriz arayan yarış severler yarışa geç başlamaz ise usta pilotu ile (3) HIRÇIN KAYA değerlendirilebilir.
Sıralamam: 1,4,6,7,2

2.Ayak
Yaptığı 4 koşuda sonlarda tekrar eski antranörü ile yaptığı çalışmalarla formunu yakalayan safkan (9) GRADE BOY kazandığı son yarışında yaptığı muhteşem 300 mt uzun sprinti ile koşmayıp adeta uçtu desek daha doğru olur. Sıkıştırılmadan çok rahat yaptığı galoplarla güven veren safkan tjk tahmin kuponlarınızda öncelikle yazılmalı.
Verdiği ciddi aradan sonra yeni ekibi ile yaptığı 2 koşuda açıklarını kapatan ve formunda cok ciddi gelişmeler gösteren kaliteli safkan (3) SPLENDO ağır kilosuna rağmen kendisini iyi tanıyan pilotu ile bugün yarışın ortaklarından olacaktır.
İlgilileri tarafında verdiği aradan ilk çıktığı sınavında fazla sıkıştırılmadan koşu gören safkan (6) VEDO yarışa asılmayarak kenter modunda yarışı 7. Tamamladı. İstanbulda Koşacağı kilo ile yaptığı çalışmalarla iddialı geldiği Bursa'da yarış içerinde önlerde yeterli avansı alırsa yarış kazanması normal sonuç olacaktır.
Kum pistte yaptığı 4 koşuda çok iyi yarış grafiği çizen safkan (2) ICE FOUNTAIN ağır kilosuna rağmen uyum sağladığı formunda pilotu ile sağlam kuponlarda bulunmasında fayda olacaktır.
Sıralamam : 9,3,6,2

3.Ayak
İki koşu önce kendisinden güçlü safkanlar ile yaptığı İstanbul sentetik kum koşusunda son virajdan sonra yarışı bırakıp kenter modunda sonuncu olmuştu.kendisini bir kere daha tercih eden pilotu ile yaptığı son yarışta beyaz bayrak ayna yaparak formunu devam ettiren safkan (10) WILD AVALACHE yarışı tesadüf kazanmadığını ispatlayacaktır. Tjk tahmin verilerine göre GÜNÜN BANKOSU OLARAK ÖNERİYORUM.
Sıralamam: 10

4.Ayak
Yarış hayatında yaptığı 5 koşunun 4 nü kazanma başarısı gösteren safkan (4) SİVEREK BEYİ tüm yarış severlerin favorisi olmayı hak ediyor. Ekonomik kuponlar için mantıklı olacaktır. Fakat ben de bura da safkana değilde kendisini kullanacak formsuz gündüzeline güvenmediğim için bir rakip önereceğim.
60 gündür koşmamasına rağmen ciddi bir hazırlık dönemi geçiren safkan (3 ) RIGHT OR WRONG daha önce favori safkanla yaptığı koşuda kendisini geçme başarısı göstermişti. Bugün dinç olarak çıkacağı bu koşuda favorinin gölgesi olup en ciddi rakibi olacaktır.
Sıralamam: 4,3

5.Ayak
Verdiği aradan sonra gördüğü yarışlarla kısa sürede formunu yakalayan safkan (9) SEZGİNŞAH kendisiyle uyumlu pilotu ve uygun kilosu ile tjk tahmin kuponlarınıza öncelikle yazılmalı.
3 farklı şehirde yaptığı koşular her an gelebilir izlemini veren formda safkan (2) GUTİ çok rahat yaptığı galobunda bu ispatlar gibiydi.
İstanbuldan bu koşu için çok iddalı gelen safkan (11) MİRHABER  tamamladığı çalışmaları ve ilgilerinin kaba kumda rakiplerine göre uygun kilosu ile kendisinde çok umutlu oldukları bu yarışı kazanmak için geldiklerini hatırlatmak isterim.
Sıralamam : 9,2,11

6.Ayak
Tjk altılı tahmin verilerine göre birbirlerini geçecek güce sahip safkanların bir araya geldiği bu koşuda çoğu yarış sever BÜYÜK AMED i favori yazacağı tjk tahmin verilerinde görülmektedir. Fakat ben koşu için favorinin şansı büyük olsada Yarış hayatına başladıktan 12 koşu sonra maidene veda eden safkan (4) BÜYÜK AMED edindiği tecrübe geliştirdiği kondüsyonu ve birde usta pilotu ile favori olmayı hak etmektedir. Küçük ekonomik kuponlarda tek olarak yazılacaktır ve yazılabilir. Fakat ben burda sürpriz aramayı uygun gördüğüm için buraya 3 rakip önereceğim.
Yaptığı 3. Koşuda maidene veda eden safkan (3) LEGEND RING daha sonra yaptığı 10 koşuda tabelaya dahi giremeyip kötü bir grafik sergileyince ilgilileri tarafından yeni sayfa açıp Bursa kaba kumu seçtiler.
Bursada ilk çıktığı çim koşusunda 3. olup yeniden umutlanan ekip daha sonra yaptığı 7 koşu ile iyi bir grafik çizerek çalışmalarına devam etti. Bugüne gelecek olursak kısalan mesafede favoriyi iyi tanıyan pilotu ile koşacak olan safkan favori kadar şanslı olacaktır.
Son koşusunu çok beğendiğim safkan (10) DİLEĞİN OĞLU favori ile yaptığı koşuda yarışın sonlarına kadar verdiği mücadele takdir edilecek derecede iyiydi. Aşama içerisinde olan safkana 200 mt kısalan mesafe ve uygun kilosu ile daha başarılı olup süprize imza atabilir.
Yarış hayatına yaptığı 8 koşuda 1 defa kazanıp 1 defada tabela dışında kalıp güzel bir başarı elde eden safkan (6) GOLD ACCOUNTİstanbul da yaptığı çalışmalarla iddialı geldiği Bursa pistinde başarılı olması normal sonuç olacaktır.
Sıralamam : 4,3,10,6

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder