19 Ağustos 2014 Salı

19/18/14 Ankara 1.Altılı Yorumu


TÜM YARIŞSEVERLER BOL ŞANS DİLER YAPACAĞINIZ KUPONLARDA SİZLERE YARDIMCI OLABİRSEK NE MUTLU BİZLERE.
1 AYAK:
Kondüsyon ve yarış tecrübesi  eksik olan safkanların bir araya geldiği bu koşuda her türlü sonuç olma şansı görülmekte.
Yarış hayatının ilk iki koşusunu İstanbul ‘da güçlü rakipleri ile yapan safkan (4) LEPANTON fena olmayan bir yarış performansı sergiledi. Kendisini tercih eden pilotlara zaman zaman sıkıntılı anlar yaşatan safkan edindiği tecrübe ve kondüsyon ve iyi safkanı bugün çoğu yarış sever tutmasada ben farklı koşacağına inanıyor altılı tahmin kuponlarınıza öncelikle yazılmasını öneriyorum.
Kendisini tercih eden pilotu ile yaptığı galop çalışmalarında hayli iddialı görünen safkan(1) DERSPLAY favori verdiğim safkanın öncelikli rakibi olacaktır.
Son koşusunda yarış başından sonuna kadar rakiplerinin ataklarına karşılık verip pes etmeyen safkan (6) APRIL BABE kendisini ikinci kez tercih eden pilotu ile yaptığı çalışmada hazır görülmekteydi. rakiplerine göre büyük bir eşgale sahip safkan  bugün yarış içerisinde sorun yaşamaz ise yarışı kazanması normal sonuç olacaktır.
İlk koşusunda trafik sorunu yaşayan ikinci koşusunda ise kendinden güçlü rakipleri ile koşup varlık gösteremeyen safkan (6) BALSU klas binicisi ile bugün bir sürpriz yapabilir. dikkat
Sıralamam: 4,1,6,7 

2. AYAK:
Ankara kum piste yaptığı beş koşunun ikisini kazanıp diğer üç koşusunda ise tabelada yer alan safkan (1)WHITE IRON yarış tecrübesi ve kondüsyon olarak rakiplerinde önde olduğunu bildirmek isterim. Özellikle son koşusunda kendisini kullanan pilotunun erken teşviki ve son yüzde safkana fazlaca vurduğu kamçıdan dolayı kazanacağı yarışı kaybetmesiyle yakın ara ikinci oldu. Kedisini iyi tanıyan pilotu ile bugün yarışı kazanacaktır. GÜNÜN BANKOSU OLARAK ÖNERİYORUM.
Sıralamam: 1 

3. AYAK:
Son koşusunda rakiplerinden 4 boy yarışa geç başlayan safkan (2) VEDO son düzlükte sonra kalabalık arasında çıkıp son yüz metrede yaptığı güçlü atakları ile dördüncü olduğu koşuda eski günlerine dönme sinyalleri verdi. Sık koşturulmaktan etkileneceğini düşündüğün safkan rakip yazmanın faydalı olacağı düşüncesindeyim.(3) ACTION LAW (4) KAM KAM yeterli olacaktır.
Sıralamam: 2,3,4 

4. AYAK:
Yarış hayatında yaptığı beş koşu sonra istenilen düzeye gelen safkan (6) AHISKALI son kolay kazandığı yarış sonrası devam ettirdiği formla sık koşmaktan etkilenmez ise yarışı kazanacaktır.
Rakipleri (2) LOKOMOTİF (3) SAĞANAKEFE ve yağacak yağmurla şansı biraz daha fazla olacak safkan  (4) DURUGÜL  sürpriz olarak değerlendirilmeli.
Sıralamam: 6,2,3,4 

5. AYAK: 
Çim koşusu sonrası yaptığı 2 güzel kum koşusu ile rakiplerine göre bir adım önde olduğuna inandığım safkan (10) DURU KIZ altılı tahmin kuponlarınıza öncelikle yazılmalı. 
Sürekli yarışı önlerde forse edip yarışı sonlarında potada kaybeden safkan (6) TEMENNİ bugün bizraz daha sabırlı olursa yarışı kazanması normal sonuç olacaktır. 
Adana da yaptığı kum koşularında üstün performans sergileyen safkan (9) KIRGIZgeldiği ankarada yaptığı ilk çim koşunda varlık gösteremese de daha başarılı olduğu kum piste farklı koşacaktır. 
Yarış hayatında yaptığı 10 koşudan birini kazanıp beşinde ise tabela yer alan safkan(2) ARYELE kötü gidişata dur diyebilir. 
Sıralamam: 10,6,9,2 
  
6. AYAK: 
Yarış hayatında yaptığı 15 koşuda beş defa kazanıp sekiz defa ise tabela yapan safkan (2) HUMA KUŞU kendisiyle uyumlu pilotu ile favori olmayı hak etmektedir. 
Yağacak yağmurla yumuşak olacak piste daha başarılı koşan (4) INSPRATIOON favori safkanın öncelikle rakibi olacaktır. 
Yarış hayatında yaptığı iki koşu sonra sürekli uzun mesafe koşan safkan (3) PRIZE FOR rakiplerine göre bu mesafe ve pist daha şanslı görülmekte. Kum çim fark etmeden başarılı koşular sergileyen safkanı altılı kuponlarınızda mutlaka bulunmasını öneriyorum. 
Sıralamam: 2,4,3

tjktahmin.com yorumcularından More'nin günün Ankara Koşusu için yapmış olduğu kuponudur.

1.Ayak:4,1,6,7
2.Ayak:1
3.Ayak:2,3,4
4.Ayak:6,2,3,4
5.Ayak:10,6,9,5
6.Ayak:2,4,3

Kupon Bedeli :34,50 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder