18 Ağustos 2014 Pazartesi

18/08/14 Bursa Yorumu

1. AYAK:
Yarış hayatında yaptığı 16 koşunun 12 sinde tabelada yer alsada henüz özlediği birinciliğe kavuşamıyan safkan (7 ) LEYLASU kendisiyle uyumlu pilotu ile bugün kazanması normal sonuç olacaktır. Günün bankosu olarak öneriyorum.
Sıralamam : 7
2. AYAK:
Son iki koşudur ciddi bir form yükselişinde olan safkan (2) ŞEN MÜRVET özellikle son koşusunda düzlükten sonra önü kapandığı için kulvar değiştirip sprint yapsada potada rakibine burunla kaybetmişti. Bu koşuda bu tarz hatayı yapmaz ise bu yarışı kazanacak güçte olup altılı tahmin kuponlarınıza öncelikle yazmanızı öneririm.
İstanbul da yaptığı 6 koşuda aradığını bulamayan safkan (7) KAFKAS KRALIverdiği ara sonrası bursa pistinde çıktığı 3 yarışını kazanarak istenilen düzeye geldiği görülmekte. edindiği yarış tecrübesi ve kondüsyonu ile favori safkan ilk ciddi rakibi olacaktır.
Bu pist ve mesafede daha ağır kilolarla kazanmayı bilen safkan (5) BAYIDIRBEYkendisiyle uyumlu sert pilotu ile iki safkanı hatasını kendisine başarıya çevirecektir.
Son koşusunda yarışın son düzlüğe kadar önde forse eden safkan (9) CESUR HİSAR erken yaptığı ataklara ve potaya yakın piste biraz gezinip mesafeyi uzattığı için  burunla ikinci oldu. Bugünkü yarışınsa biraz sabırlı olup gücünü sonlara saklarsa uygun kilosu ile bir sürpriz yapabilir.
Sıralamam : 2,7,5,9
3. AYAK: 
Sürekli güçlü rakiplerle koştuğu için potaya yakın kaybeden safkan (5) IMPRABLE  yarış hayatında yaptığı 17 koşuda sadece 1 defa kazansada 13 defa tabeladan düşmeyerek çok iyi bir yarış grafiği çizen safkan bu daha uygun rakiplerinin yanında kazanmasını bekliyorum. Günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.  
Sıralamam : 5

4. AYAK: 
Yarış hayatında yaptığı 4 koşunun 3 nü bugün kendisini bir defa daha tercih eden pilotu ile yapacak olan safkan (4) KARA DUTUM 2 birincilik bir defa da 3 lük elde etmiştir. Son koşusunda 40 mt gibi geç başladığı yarışı kesinlikle ölçü almadığım safkan kendisiyle uyumlu pilotu ile bu yarışı kazanmasını normal sonuç olacaktır. 
Son koşusunda yarışın başında son düzlüğe kadar liderlik yapan safkan (1) BLACK SAPHIRE son düzlükten sonra muhtemelen küçük bir sakatlıktan dolayı usta pilotu tarafında kenter moduna alınıp yarışı tamamlamasını sağlandı. Koşu ve güç olarak buradaki rakiplerinden daha iyi olduğuna inandığım safkan bugün daha farklı koşup kendini affettirecektir. 
İki koşu yapmasına rağmen iyi bir yarış performansı sergileyen safkan (3) DARE TO DREM kendisini ikinci kez tercih eden pilotu ile bu yarışta söz sahibi olmak isteyecektir.dikkat 
Sıralamam : 4,1,3

5. AYAK :
Bu mesafede dereceleri bir birine yakın safkanların bir araya geldiği bu koşuda sürpriz olma şansı yüksek görülmekte. Kısa mesafe nin hata telafisinin zor olduğu bu koşuda mutlaka takibinizdeki safkanları yazmanızı öneririm.
Sıralamam : 2,1,7,13,10

6. AYAK :
Son koşusunu çok gösterişli kazanan safkan (9) ASNAWAND istanbulda yaptığı 4 koşuda aradığı bulamadıktan sonra tekrar döndüğü bursa pistinde yaptığı özellikle son koşusunda performans olarak çok ileriye gittiğini görmekteyiz. Yarışın içerisinde sorun yaşamaz ise kazanması normal sonuç olacaktır. Bu safkanın rakipleri ise (3) DASARA (14) LADY DORA (4) INSCRIPTION (11) ART WOMEN yeterli olacaktır.
Sıralamam : 9,3,14,4,11


tjktahmin.com yorumcularından More'nin günün Bursa  Koşusu için yapmış olduğu kuponudur.

1.Ayak:7
2.Ayak:2,7,5,9
3.Ayak:5
4.Ayak:4,1,3
5.Ayak:2,1,7,13,10
6.Ayak:9,13,14,4,11

Kupon Bedeli :18TL









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder